Apie į užtvanką įlėkusį automobilį policijai buvo pranešta maždaug 19.15 val. Atvykus pareigūnams, greitoji pagalba jau buvo išvežusi į ligoninę du „Nissan“ važiavusius jaunus vyrus (po apžiūros jie buvo išleisti iš ligoninės). Policininkai prie užtvankos rado tik įkaušusį automobilio savininką. 27 metų vyras tvirtino nevairavęs. Pareigūnai linkę juo tikėti, nes vyruko drabužiai buvo visiškai sausi.

Automobilio savininkas pareigūnams paaiškino, kad su kompanija linksminosi prie užtvankos. Pasibaigus alkoholio atsargoms, vienas iš jų – kažkoks Tomas – sutiko nuvažiuoti į parduotuvę. Esą tas vaikinas buvęs blaivus. Kartu su juo išvažiavo dar du vyrukai.

Grįžtant, neprivažiavus vietos, kur buvo įsikūrusi jų kompanija, įvyko avarija. Žvyrkelyje, manoma, dėl pernelyg didelio greičio, vairuotojas nesuvaldė mašinos ir ji trenkėsi betoninę užtvankos sieną, atšoko nuo jos ir įlėkė į vandenį. Visas automobilis į vandenį nepaniro, tad visi „Nissan“ buvę žmonės sėkmingai išsiropštė į krantą. Po to automobilį neva vairavęs blaivusis Tomas kažkur nuėjo.

Šiems vyrukams labai pasisekė – visi liko sveiki, gyvi. Jei pavyks nustatyti vairuotoją, daugiausia, kas jam gresia - bausmė už pasišalinimą iš eismo įvykio vietos.

O 2008-ųjų vasarą Juodkiškių užtvankoje ugniagesiai gelbėtojai už 15 metrų nuo kranto, 3-jų metrų gylyje surado ir ištraukė automobilį „Ford Fiesta“, kuriame buvo 57 metų vyro kūnas.