Policija informavo, kad atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, kovo mėnesį buvo sulaikytas kaunietis (g. 1981 m.) kuris disponavo narkotinėmis–psichotropinėmis medžiagomis – karfentaniliu. Tęsiant tyrimą gegužės 30 d., antradienį, pareigūnai dar vieno kauniečio (gim. 1960 m.) gyvenamojoje vietoje atliko kratą. Pirminiais duomenimis, ir šis įtariamasis narkotines–psichotropines medžiagas disponavo Kaune, Petrašiūnų mikrorajone. Vyras yra žinomas policijos pareigūnams, teistas.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dviejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją