Patikrinimo metu rasta ir paimta: moteriškų rankinių „Just Cavalli“ ir „Ferre“; kvepalų „Versace“ ir „Prada“; įvairių parfumerijos reikmenų; akinių nuo saulės „Armani“, „Versace“, „Roberto Cavalli“; įvairių moteriškų drabužių (suknelių, palaidinių, striukių) „Just Cavalli“ ir „Ferre“, iš viso 273 vnt. prekių, pažymėtų garsių firmų vardais.

Tai jau antras kartas šiemet, kai Kaune, Kalniečių g., pas R. S. (gim. 1973 m.) rasta garsių firmų, manoma, suklastotų prekių. Liepos 24 d. pas tą pačią moterį tuo pačiu adresu buvo rasta ir paimta: 16 porų batų, 58 vnt. drabužių ir 7 vnt. rankinių „GF Ferre“; 22 vnt. drabužių „Just Cavalli“; 2 vnt. drabužių „Class Cavalli“; 62 vnt. drabužių ir 2 poros batų „Cavalli“; 7 vnt. kosmetikos „Chanel“. Dėl mažmeninės prekybos taisyklių pažeidimo ir pramoninės nuosavybės teisių pažeidimo buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

Kauno apskrities policija informuoja, kad mažmeninės prekybos taisyklių pažeidimas įmonių darbuotojams, taip pat individualia veikla besiverčiantiems fiziniams asmenims užtraukia įspėjimą arba baudą nuo 20 iki 100 litų, pareigūnams – nuo 100 iki 200 litų, o pramoninės nuosavybės teisių pažeidimas užtraukia baudą nuo 1 tūkst. iki 2 tūkst. litų su prekių, neteisėtai pažymėtų svetimu prekių ženklu, ar prekių, neteisėtai pagamintų panaudojant svetimą dizainą ar išradimo patentą, ir jų gamybos priemonių ar įrangos konfiskavimu. Jeigu tokių prekių vertė viršija 100 MGL (minimalus gyvenimo lygis), atsiranda baudžiamoji atsakomybė, tai yra baudžiama bauda arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.