Policija informavo apie BMW vairuotojo kelionę pirmadienio rytą. Jis pirmiausia, apie 8.30 val., A. Mickevičiaus gatvėje, važiavęs atbuline eiga, rėžėsi į stovintį BMW automobilį. Kai deklaracija buvo pildoma vyras sėdo į automobilį ir spruko.

BMW vairuotojo kelionė tuo nepasibaigė. Jis 9.55 val. Karmėlavoje, Vilniaus g., sukėlė didesnę avariją. Šis rėžėsi į „Opel Corsa“ automobilį ir į sunkvežimį „Iveco“. Sužalotą lengvojo automobilio „Opel Corsa“ vairuotoją medikai išgabeno į ligoninę. BMW vairavęs vyrukas taip pat spruko ir iš šios įvykio vietos.

Su sulamdytu automobiliu vyras tęsė kelionę, tačiau policijos pareigūnai jį surado. Vyras buvo sustabdytas Taikos ir Pramonės prospektų žiedinėje sankryžoje apie 10.10 val. Automobilio priekis buvo toks sumaitotas, kad teko kviesti ugniagesius. Iš automobilio radiatoriaus kilo garai. Atvykę gelbėtojai atjungė akumuliatorių.

Policijos pareigūnai sulaikydami BMW automobilio vairuotoją nusprendė, kad jis gali būti neblaivus. Dėl šios priežasties 35 metų vyras buvo nugabentas į gydimo įstaigą pasidaryti kraujo tyrimo.

Įvykis tiriamas.