Atliekant tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. (nužudymas), kuriam vadovavo Kauno apygardos prokuratūros prokurorai, vykdant intensyvius įtariamojo paieškos veiksmus, šiandien Kaune sulaikytas vyras (gim. 1984 m.).

Jis įtariamas liepos 17 d., apie 23 val., Kaune, Romainių g., peiliu sužalojus vyrą (gim. 1990 m.), kuris dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir kojoje mirė vietoje.

Taip pat rastas ir ieškotas automobilis „VW Golf“, kuriuo galimai iš įvykio vietos pasišalino įtariamasis.

DELFI primena, kad liepos 18 dieną nužudytojo sesuo socialiniuose tinkluose kreipėsi į žmones prašydama pagalbos: „Šiąnakt buvo mirtinai nudurtas mano brolis. Prašau jūsų pagalbos surandant įtariamąjį! 22.56 val. Romainiuose esančios „Aibės“ parduotuvės stovėjimo aikštelėje įvyko konfliktas ir jo metu padūrė mano brolį į šoną. Įtariamasis sėdo į automobilį (tamsus, pasak liudininkų, greičiausiai 5-os klasės „VW Golf“).

Parduotuvės kameros neužfiksavo automobilio numerių, todėl labai prašau jūsų pagalbos! Jeigu buvote šalia arba tuo metu važiavote Romainiuose ar aplink juos ir matėte tokį automobilį, bet kokia informacija būtų labai naudinga!

Niekas neprikels to žmogaus, kuris buvo visų be galo mylimas. Skausmo nesumažins niekas, bet už jį turi būti atlyginta“.