Kaip informuoja Bendrasis pagalbos centras (BPC), pranešimas apie eismo įvykį gautas 13.18 val.

Anot BPC, skubios pagalbos telefonu 112 pranešta, kad Kaune, Taikos pr. ir Garažų g. sankryžoje, susidūrė sunkiasvoris ir lengvasis automobiliai.

Avarijos metu sužaloti du lengviuoju automobiliu „Škoda“ važiavę žmonės – vairuotojas vyras ir keleivė moteris. Jie perduoti medikų žinion. Policija apie 15.55 val. pranešė, kad įvykio metu sužalojimų patyrė ir sunkvežimį vairavęs mokinys.

Kaip DELFI korespondentui Kaune pasakojo mokomojo sunkvežimio vairavimo instruktorius, „Škoda“ į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, todėl ir įvyko avarija.

Apie eismo įvykį BPC pranešęs žmogus teigė, kad lengvajame automobilyje yra prispaustų žmonių, tačiau šis pranešimas nepasitvirtino.

Kaip teigia ugniagesiai, automobilyje buvę žmonės po eismo įvykio išties negalėjo išlipti iš mašinos, tačiau jie prispausti nebuvo – užteko tik avariniu būdu atidaryti automobilio dureles.

Avarijos vietoje esantys kauniečiai anksčiau pranešė, kad Taikos pr. (Pramonės pr. link) nepravažiuojamas. Apie 14.30 val. į avariją patekę automobiliai jau buvo patraukti nuo kelio vidurio.

Kauno policija išplatino pranešimą vairuotojams: „Šiame kelyje formuojasi didelės spūstys, pareigūnai ragina gyventojus esant galimybei pasirinkti kitą maršrutą“, – teigiama pranešime.