Kylančius juodus dūmus kauniečiai pastebėjo apie 16 valandą. Ugniagesių duomenimis, gaisras kilo „Kauno švaros“ teritorijoje.

Kaip DELFI teigė Kauno policijos pareigūnai, gautas pranešimas apie gaisrą.

Medikų duomenimis, gaisro metu žmonės nenukentėjo. Greitosios ekipažas gaisravietėje budi, jei prireiktų pagalbos ugniagesiams.

Į gaisravietę išsiųstos milžiniškos ugniagesių pajėgos.

Neoficialiomis žiniomis, įmonės teritorijoje S. Žukausko gatvėje užsiliepsnojo rūšiuotos atliekos ir makulatūra.

Visai netoli gaisravietės yra degalinė. Nuogąstaujama, kad nekiltų sprogimas.

DELFI žiniomis, įmonės teritorijoje buvo vykdomos statybos, todėl presuotos atliekos buvo laikomos po atviru dangum.

„Šiuo metu (18.00 val) padėtis stabilizuota, vyksta nesudegusių presuotų konteinerių atitraukimas ir perpilimo darbai. Pavojaus visiškai jokio nėra. Į gaisro vietą buvo atsiųstos 8 auto cisternos ir štabo automobilis, - sakė Kauno apskrities operacijų vadovavimo skyriaus specialistas Arnoldas Braziūnas. - Mūsų duomenimis ir bendrovės „Kauno švara“ duomenimis, nukentėjusių nėra.

Anot A. Braziūno, gesinant ugnį iškilo problemų.

„Susidūrėme su vandens padavimo problemomis, nes artimiausias hidrantas neveikė, neatsisuko vanduo. Teko paduoti vandenį iš toliau, užtrukom laiko, bet padėtis buvo kontroliuojama, viskas užgesinta laiku, be didesnių pasekmių. Išsaugota šalia stovėjusi „Kauno švaros“ technika. Piko metu irgi užtrukome atvykti į įvykio vietą, todėl buvo uždelsimas, tačiau policija mums stipriai padėjo, nes uždarė kai kurias šalia esančias gatves“, - kalbėjo A. Braziūnas.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (369)