Kauno apskrities policija praneša, kad balandžio 22 d. apie 11 val. 15 min. Kaune, R. Kalantos g., automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.), susidūrė su automobiliu „VW Golf“, vairuojamu vyro (gim. 1969 m.).„VW Golf“ keleivė (gim. 1978 m.) buvo įstrigusi mašinoje. Ugniagesiai ją išlaisvino, nupjovę saugos diržus. Moteris nuvežta į ligoninę.

Sekmadienio naktį šioje gatvėje nukentėjo dar vienas mersedesas. Apie pusę antros automobilis trenkėsi į gatvės apšvietimo stulpą jį nuvertė.

Ugniagesiai atjungė akumuliatorius ir lynu nuo automobilio bei dviračių tako patraukė stulpą. Vairuotojas per eismo įvykį nenukentėjo.

Dar vienas „Mercedes-Benz“ sumaitotas Vytėnų g. Anksčiau naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ grupėje įkeltoje nuotraukoje matyti, kad atitvaras persmeigė automobilį tarsi iešmas – pro priekinį stiklą įlindo į saloną ir išniro pro stogą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas informavo, kad pranešimas apie nelaimę Vytėnų gatvėje gautas 13.53 val. Vairuotojas buvo blaivus. Laimė, žmonės nenukentėjo.

Policija vairuotojui dėl eismo įvykio surašė protokolą. daugiau apie įvykius Kaune skaitykite čia.