Pirminiais duomenimis, apie 2.30 val. į prekybos centrą išdaužęs duris įvažiavo automobilis.

Iš mašinos iššokę 4 kaukėti asmenys iš banko skyriaus pavogė seifą. Antradienį po pietų Kauno policija patikslino, kad iš banko filialo patalpų pagrobtos dvi metalinės dėžės. „Dėžėse buvo banko dokumentai.
Kas tiksliai pavogta ir padaryta žala nustatinėjama“, - pranešė policija.

„Seat Toledo“ vagys paliko prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje ir paspruko nenustatytu automobiliu.

Tai jau ne pirmas panašus nusikaltimas Kaune pastaruoju metu, tik įprastai išdaužant vitrinas Kaune buvo grobiami bankomatai.

Pastarąjį kartą bankomatas buvo pagrobtas iš Vaišvydavoje esančios „Iki“ parduotuvės. Tuomet parduotuvės vitrinos išdaužytos sunkvežimiu GAZ. Paskui ištemptas bankomatas, pakrautas į kitą mašiną ir skubiai pasišalinta. Siekiant sunaikinti įkalčius GAZ mašina padegta.

Identiškas nusikaltimas Kaune užfiksuotas ir praėjusių metų spalio 5-ąją. Tuomet pagrobtas Jonavos gatvėje, parduotuvėje „Šilas“ buvęs bankomatas. Ir tuomet į parduotuvę įvažiuota automobiliu, kuris vėliau padegtas, o pasišalinta kita mašina.

Jeigu turite kokių nors duomenų apie minėtą įvykį, prašome apie tai informuoti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnus telefonais: (8 37) 30 34 08, 30 31 40, 30 34 81 arba 112.