Kaip „Kas vyksta Kaune“ pasakojo saugos tarnyboje „ES Security“ dirbantis Andrius, jis apie 13.30 val važiavo nuo Pramonės prospekto ir Partizanų gatvės sankryžos, kai pamatė greta degalinės esančioje kondicionierių pildymo vietoje prie „Volkswagen“ automobilio bėgančius du vaikinus, tuo metu vairuotojas spustelėjęs akceleratorių nurūko.

„Aš toliau važiavo savo reikalais, o prie V. Krėvės ir Partizanų gatvių sankirtos pastebėjau, kad tas vairuotojas išlipęs iš automobilio. Žiūriu, kad jis svyruoja. Tarnybiniu automobiliu užkirtau kelią, priėjau, vyras jau vėl ruošėsi važiuoti.

Pamačiau, kad asmuo net labai neblaivus. Iš spynelės ištraukiau raktelius ir pranešiau apie įvykį policijai. Atvykus pareigūnams, šie vairuotojui nustatė 3,05 prom. girtumą. Parašiau paaiškinimą, policininkai asmenį dar laikė, tikslino įvykio aplinkybes“, – sakė apsaugininkas.

Sustabdytas automobilis registruotas ne specialiais taksi numeriais, tačiau pažymėtas taksi paslaugas teikiančios bendrovės „Diva“ ženklais.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalo žurnalistams nurodė, kad pranešimas apie įvykį gautas 13.42 val. Automobilio „Volkswagen“ vairuotojui nustatytas sunkus girtumas.