BMW automobilis šią naktį, apie 23 val., galimai išlėkė į priešpriešinę juostą, trenkėsi į du stulpus ir medį, tuo pačiu vos neįkritęs į Nemuno upę. Transporto priemonę sulaikė atitvarai. Atvyko gausios ugniagesių pajėgos, taip pat policija ir greitosios pagalbos medikai. Kiek mačiau, medikų nereikėjo“, – 00.48 val. naujienų portalą informavo skaitytoja.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, apie 23.43 val. buvo gautas pranešimas, kad kažkas trenkėsi į stulpą, galimai nučiuožė į Nemuno pakrantę.

Atvykus ugniagesiams, K. Mindaugo pr. automobilis buvo nuriedėjęs į pakrantę, sužeistų žmonių nebuvo. Ugniagesiai atjungė automobilio BMW akumuliatorių.

Kauno policija Delfi informavo, kad apie 23.45 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., automobilis BMW, vairuojamas vyro (gim. 2000 m.), pirminiais duomenimis, nesuvaldė automobilio ir kliudė stulpą, medį ir prie upės esančius atitvarus.

teigiama, kad vairuotojas buvo blaivus, važiavo vienas. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Ne pirmas toks atvejis

Kas vyksta Kaune“ primena, kad tai ne pirmas atvejis, kuomet vairuotoją išgelbsti Nemuno krantinės atitvarai. 2021-ųjų kovą nuo skardžio taip pat nuskrido K. Mindaugo prospektu lėkęs BMW. Šių metų liepą atitvarai sulaikė ir po smūgio nuo šlaito nulėkusį „Peugeot“ automobilį.

Tiesa, anksčiau krantinėje be turėklų neišvengta nemalonių situacijų, kai į Nemuną įkrito ne vienas gyventojas, o išlipti galimybių neturėjo – nelaimėlius vaduoti teko priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai.

Daugiau nei prieš du metus, 2020-ųjų kovo 24 dieną, į Nemuną įkritęs vyras neišgyveno. Po nelaimės diskusijos savivaldybėje baigėsi ir nuspręsta krantinėje grąžinti apsauginius atitvarus.

Tačiau tuo metu sprendimai skubiai įgyvendinti nebuvo ir tų pačių metų gegužės 26 dieną įvyko dar viena nelaimė, tačiau pasibaigė ji laimingai, įkritusį žvejį išgelbėjo ugniagesiai.