Vilniaus mieste ugniagesiai skubėjo į pagalbą medikams, praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovai.

Vaikų ligoninėje Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose teikta pagalba vaikui, kuriam nuo piršto teko nuimti žiedą. Panaudoję šlifuoklį (graviravimo įrankį) ugniagesiai išvadavo vaiko pirštą nuo žiedo.

Kaune, Kovo 11-osios gatvėje, daugiabutyje degė virtuvė. Ugniagesiai rado keptuvėje degantį aliejų, ant viryklės smilkstantį puodą. Bute tuo metu buvęs vyras pats bandė gesinti gaisrą, bet apdegė ranką ir prisikvėpavo dūmų. Nukentėjusysis išvežtas į gydymo įstaigą. Gaisras užgesintas. Bute dūmų detektoriaus nebuvo.

Šiaulių rajone, Kužių miestelyje (Kužių sen.), ugniagesiams gelbėtojams teko gelbėti karvę, kuri buvo užklimpusi apsemtoje pievoje, nutolusioje nuo kelio apie vieną kilometrą. Karvė buvo įklimpusi vandenyje, daugiau kaip pusės metro gylyje. Ugniagesiai saugiai išvedė raguotąją į sausumą ir perdavė savininkei.

Vilniuje, Didlaukio gatvėje, ugniagesių gelbėtojų pagalbos prireikė medyje, beveik keturių metrų aukštyje susirangiusiam katinui. Panaudoję ištraukiamąsias kopėčias ugniagesiai gelbėtojai nukėlė jį iš medžio ir perdavė šeimininkei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)