Ugniagesiai praneša, kad pirmadienio naktį Zarasų rajone, Sargūniškių viensėdyje, ugniagesiams atvykus, atvira liepsna degėmedinis gyvenamasis namas. Jo stogas jau buvo sukritęs. Namo vidujeant grindų prie lovos buvo rastas smarkiai apdegęs vyras, gimęs1985 m. Ugniagesiams nuo gaisro pavyko apsaugoti medinį ūkinįpastatą ir medinį svirną. Gaisras tiriamas.

Dar vakare Jurbarko rajone, Skirsnemunės seniūnijoje, Vencloviškių kaime ugnis pasiglemžė 1970 m. gimusio vyro gyvybę. Atvykę ugniagesiai mūrinį namą rado apimtą ugnies.

Tą patį vakarą ugniagesiams teko skubėti ir į Vilniaus miesto Kirtimų gatvę, kur degė uždarajai akcinei bendrovei „Elfanta“ priklausantis geležinkelio vagonas. Jiems atvykus, geležinkelio atšakoje prie mūrinio pastato iš metalinio vagono, kuriame buvo buitinė technika, rūko dūmai. Šio įvykio metu apsinuodijo gaisrą milteliniu gesintuvu gesinęs įmonės darbuotojas. Jis išvežtas į ligoninę. Gaisre dirbo 17 ugniagesių. Įvykis tiriamas.

Ugnis šeimininkavo ir Mažeikių rajono, Viekšnių seniūnijos, Savarinos kaime, kur atvira ugnimi degė dalis medinio ūkinio pastato. Iki atvykstant gaisrininkams, gyventojai iš tvarto išvedė 4 karves ir 2 veršiukus. Gaisro metu sudegė medinė daržinė. Nudegė 20 kv. m stogo dangos.

Dar viena medinė daržinė vakar liepsnojo ir Anykščių rajono Ramanavos kaime. Gaisro priežastis – pievų deginimas. Ugnis supleškino daržinę, išdeginta 3 ha pievų. Ūkinis pastatas naktį atvira liepsna degė r Jurbarko rajono, Seredžiaus seniūnijoje, Padubysio kaime. Iki ugniagesių atvykimo iš pastato išvarytas automobilis „Citroen“, išvesta karvė ir arklys.

Vanduo šiam gaisrui gesinti buvo vežamas iš telkinio, esančio už kilometro. Gesinant šį gaisrą pavyko apsaugoti gyvenamąjį namą ir lauko virtuvę. Gaisro metu sudegė ūkinis pastatas bei jo viduje buvusi 1 t šieno.