Lietuvos kalėjimų tarnybos Vilniaus kalėjimas informavo, kad vasario 26 dieną į pataisos įstaigą grįžo nuteistoji Žiedūnė Bobitinskienė, gimusi 1996 metais. Jos paieška paskelbta vasario 22 dieną. Moteris iš bausmės atlikimo vietos pasišalino, kai buvo išleista į Vilniaus civilinės metrikacijos skyrių.

Kauno policija informavo, kad vasario 26 dieną pareigūnai sulaikė Vilniaus kalėjimo atviro tipo bausmės atlikimo vietos nuteistąją Ugnę Vitkauskaitę, gimusią 1991 metais. Ji buvo ieškoma nuo vasario 16 dienos.

Pravieniškių 1-asis kalėjimas praneša, kad vasario 24 dieną Varėnos policijos pareigūnai sulaikė nuteistąjį Arminą Gecevičių, gimusį 1995 metais. Jo paieška paskelbta 2023 metų vasario 23 dieną. Nuteistasis pasišalino, kai buvo išleistas į Pravieniškių kaime esančią parduotuvę.

Į tą patį kalėjimą vasario 26 dieną nustatytu laiku iš trumpalaikės išvykos negrįžo nuteistasis Svajūnas Jurkuvėnas, gimęs 1987 metais. Paskelbta nuteistojo paieška.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją