Policijos pareigūnai linki švęsti smagiai, tačiau primena nepamiršti rūpintis savo bei aplinkinių saugumu. O pranešti apie incidentus, parašyti pareiškimus, atvesti pasimetusius vaikus ir atnešti rastus daiktus bus galima neišeinant iš šventės renginių zonos – tai padaryti galima Kruizinių laivų terminale stovinčiame komisariate ant ratų–vadavietėje ir prie Muzikinio teatro, Herkaus Manto g., stovinčiame policijos autobusiuke.

Ypač didelį dėmesį pareigūnai skiria eismo saugumui ir vairuotojų blaivumo kontrolei. Vykti į renginių zonas rekomenduojama visuomeniniu transportu. Jei nuspręsite važiuoti automobiliu – nevairuokite išgėrę. Suabejojusius savo galybėmis vairuoti, prieš sėdant į automobilį, pareigūnai ragina pasitikrinti blaivumą alkoholio matuokliu – tai padaryti bus galima prie Muzikinio teatro, Herkaus Manto g., stovėsiančiame policijos autobusiuke.

Bene dažniausiai šventinę nuotaiką žmonėms sugadina kišenvagiai, todėl patariama masinių renginių metu saugoti savo turtą – nelaikyti piniginių, mobiliųjų telefonų, kitų vertingų daiktų atviruose krepšiuose, užpakalinėse kelnių kišenėse ar kitose, lengvai prieinamose vietose.

Policija linki linksmos ir svarbiausia saugios Jūros šventės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją