Į Palangos miesto policijos komisariatą buvo atvežta net 16 žmonių. Jiems trumpiausią metų naktį teko praleisti už grotų.

Palangos policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus vadovas Gintaras Pocevičius patikslino, kad buvo užfiksuoti įvairaus pobūdžio pranešimai – alkoholio vartojimas viešoje vietoje, triukšmas ir net kelis kartus pakartojo, kad „kažko labai rimto neįvyko“.

„Kol kas nieko tokio ypatingo neįvyko. Pagal tokią masę žmonių šventė praėjo pakankamai tvarkingai, bent jau taip kalba mūsų statistika“, - tikino G. Pocevičius.

Policijos skyriaus viršininko teigimu, ikiteisminių tyrimų per naktį nebuvo pradėta, daug protokolų policininkai surašė įvykio vietoje. Jis neatsiminė, ar praėjusių metų Joninės buvo ramesnės, ar audringesnės, tačiau patarė pernelyg neatsipalaiduoti nei švenčių metu, nei visą vasarą.

„Jeigu atvykstate į Palangą ir nenorite nakties praleisti areštinėje – laikykitės Lietuvoje galiojančių įstatymų. Kaip ir visada, nepadauginkite alkoholio ir kontroliuokite savo elgesį“, - priminė Palangos policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus vadovas.