Jiezno seniūnas Algis Bartusevičius BNS pirmadienį teigė, kad daugiavaikė šeima su penkiais vaikais šiuo metu glaudžiasi pas artimuosius, jiems teikiama pagalba, renkamos lėšos.

Anot miestelio seniūno, pas artimuosius šeima glausis apie mėnesį, o vėliau vietos valdžia prisidės prie laikinos pastogės paieškų, kol bus atstatytas sudegęs namas.

„Mes tarpininkausime, kur surasti namus jiems, kad laikinai apsistotų, nes vis tiek, kol namą atstatys, tai mes esame jau suradę tris variantus (...) Tai yra pavyzdinė šeima. Galima pasakyti, kad ant tokių šeimų Lietuva laikosi“, – sakė A. Bartusevičius.

Jis patikino, kad seniūnija taip pat prisidės ir prie gaisravietės tvarkymo.

„Iš seniūnijos kas priklauso, ta pagalba bus. Artimiausiu metu reikės pagalbos išvežti į atliekų centrą baldus iš gaisravietės, kitus rakandus, tai seniūnija suteiks tokią elementarią pagalbą“, – teigė Jiezno seniūnas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, gaisras gyvenamajame name kilo apie 20.26 val. Jo metu sudegė atvira liepsna degęs stogas, kai kur pradegė perdanga, išdegė vienas kambarys.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)