Advokatas Andrew Sparkas sučiuptas tada, kai užsiiminėjo neleistina veika. Tai įvyko sekmadienį (gruodžio 17 d.), kai jis, nusimovęs kelnes, kartu su kalinčia 28 metų piliete Antoinette Napolitano buvo aptiktas Painelaso apygardos kalėjimo pasimatymams skirtoje patalpoje. Apygardos šerifas akcentavo, kad A. Sparko lytiniai organai buvo visiškai apnuoginti.

Teisininkas apkaltintas lytinių organų apnuoginimu, kontrabandos įnešimu į kalėjimą ir prostitucijos skatinimu. Jis atsisakė kalbėtis su tyrėjais ir pareikalavo, kad būtų iškviestas advokatas.

Informacija apie tai, kad A. Sparkas verčiasi pornografija, šerifo būstinę pasiekė dar lapkritį. Tame pačiame kalėjime laisvės atėmimo bausmę atliekanti Shauna Boselli tada pareiškė, kad advokatas yra siūlęs jai už pinigus užsiimti oraliniu seksu. Sh. Boselli teigimu, teisininkas gyrėsi, kad prieš tardamasis su ja, jau buvo spėjęs susitikti su kita moterimi. Sh. Boselli nepadorų pasiūlymą, kaip pati tvirtina, atmetė.

Kiek vėliau tyrėjai nustatė, kad būtent tą dieną A. Sparkas buvo susitikęs su minėta A. Napolitano.

Po išsamesnio tyrimo pavyko išsiaiškinti, kad lytiškai santykiauti su šia kaline advokatas pradėjo birželį, ir nuo to laiko darė tai ne mažiau kaip šešis kartus. Susitikimus A. Sparkas filmavo vaizdo kamera, taip vieną po kito kurdamas serialo „Merginos kalėjime“ epizodus. Kiekvienas vaizdo įrašas prasideda merginų pasakojamomis seksualinėmis fantazijomis. Vėliau pereinama prie sekso su advokatu.

Policija turi pagrindo manyti, kad A. Napolitano – anaiptol ne vienintelė kalėjime bausmę atliekanti moteris, kurią A. Sparkas įkalbėjo bendradarbiauti. Jei pavyks tai įrodyti, jam bus pateikta papildomų kaltinimų.