Jis suimtas dviem mėnesiams.

Kauno policijos pareigūnai rezultatu 3:2 laimi prieš įtariamus padegėjus - jie sučiupo tris jaunuolius, o dviejų dar ieškoma.

Tarp pastarųjų - vakar teismo suimto moksleivio brolis 22 metų Martynas Sasnauskas. Vos sužinojęs apie brolio sulaikymą jis pradingo. M.Sasnausko paieškai mestos didelės kriminalistų pajėgos, tikrinamos galimos jo slėptuvės, tačiau sekliai neatmeta, kad vaikinas gali būti išvažiavęs į užsienį.

Padegimu įtariamą 17-metį pareigūnai namuose sulaikė sekmadienio vakarą, nepraėjus nė parai po tragedijos. Bet kaunietis iškart pasiskundė prasta savijauta – tai esą gali būti sumušimo pasekmės. Šeštadienį vėlai vakare vaikinas buvo atvykęs į Baltų prospekte esantį butą, kuriame maždaug 10 jaunuolių triukšmingai šventė gimtadienį.

Tarp svečių kilo konfliktas, todėl atvykėlis buvo sumuštas ir išvytas iš vakarėlio. Jis kreipėsi pagalbos į medikus, o vėliau surezgė keršto planą ir sulaukęs pastiprinimo sugrįžo. Kerštautojai prie paauglio skriaudikų buto pasirodė nešini talpykla su benzinu ir paskambino į duris. Kai jas atidarė bute buvę jaunuoliai, užpuolikai šliūkštelėjo degiojo skysčio į vidų, apipylė juo vieną žmogų ir uždegė žiebtuvėlį.