Apie 5 val. sekmadienį ryte policija sulaukė britės paauglės draugės skambučio. Ši pasakojo, kad bičiulė paskambino jai verkdama ir pasakė, kad yra su keliais ginkluotais vyrais, o tada ryšys nutrūko. Atskambinusi ji išgirdo, kaip vyras reikalauja, kad draugė pasakytų telefono PIN kodą.

Reikiamu adresu į Puerto Banus prieplauką nuvykę policijos pareigūnai pamatė terasoje į tikrą panašų pistoletą bei peilį, kambaryje matėsi paauglė, tačiau nereagavo į pareigūnų prašymą įleisti juos į vidų.

Britę paauglę rado nuogą, įsisupusią į antklodę, stipriai išsigandusią. 20 m. lietuvę pareigūnai rado lovoje pusnuogę, mieguistą. Ji taip pat pasakojo prisimenanti tik tiek, kad buvo naktiniame klube, o vėliau sėdo su vyrais į automobilį, nes ketino važiuoti į kitą barą, bet daugiau nieko nepamena.

Išgelbėta britė ir lietuvė buvo nuvežtos į ligoninę.

Paauglė papasakojo, kad buvo naktiniame klube, vėliau miglotai pamena, kad įsėdo į automobilį su dviem vyrais, o daugiau nieko neprisimena.

Pranešama, kad policija sulaikė 20 m. britą, airį, iranietį, marokietį ir 17 m. suomį. Britas, mėgindamas sprukti nuo policininkų šoko pro langą ir susilaužė kulkšnį, jį nugabeno į ligoninę.

Grumdamasis su įtariamaisiais airiu ir iraniečiu buvo sužalotas vienas policininkas.

Anksčiau buvo pranešimų apie britės ir airės patirtą seksualinę prievartą, tačiau vėliau merginos paviešino pranešimą, kuriame teigė susipažinusios su vyrais ir savo noru vykusios į namą Puerto Banus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją