Būtent į centrą kreipėsi Božena I. su prašymu apginti jos vaikus nuo išsigimėlio 52 metų jų tėvo. Moters duomenimis, savo vaikus jis seksualiai išnaudojo.

Pasak Lodzės miesto prokurorų, kurie per ilgus darbo metus matė ir šilto, ir šalto, su tokiu siaubingu atveju jiems dar neteko susidurti. "Tai pabaisa, ne tėvas" – sako "Subvenio" centro vadovas.

Kaip rašo dienraštis "Fakt", tardytojai jau nustatė, jog tėvas seksualiai išnaudojo savo sūnų, kai jam buvo vos penkeri metukai. Tai vyko 2013 metais. Prieš tai, nuo 2001 iki 2007 metų jis seksualiai išnaudojo savo dvi dukras. 2013 metais jis taip pat išžagino savo 18-metę dukrą. Kiek anksčiau, jos 13-metė sesuo nusižudė, tačiau byla buvo numarinta, nes tardytojams nepavyko nustatyti paauglės savižudybės priežasčių. Dabar manoma, kad mergaitė nusižudė dėl savo išsigimėlio tėvo seksualinių norų tenkinimo.

52 metų vyriškis suimtas. Jam pateikti kaltinimai dėl pedofilijos ir kraujomaišos. Išsigimėliui gresia iki 15 metų kalėjimo. Vyriškis savo kaltės nepripažįsta, tačiau atsisako duoti bet kokius parodymus.