Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, turėdami informaciją apie galbūt vykdomą neteisėtą veiklą, balandžio 21 d. apsilankė Kalesninkų k. – vyro (gimusio 1957 m.) namuose rasta ir paimta apie 35 l skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d.). Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šalčininkų r. policija ir toliau tikisi glaudaus bendradarbiavimo su vietos gyventojais nustatant ir išaiškinant nelegalios prekybos alkoholiu atvejus, kuris yra daugelio nelaimių šeimose, kitų padaromų nusikalstamų veikų priežastis, ir prašo gyventojų nebūti abejingiems ir apie žinomus panašaus pobūdžio teisės pažeidimus pranešti skubios pagalbos telefonu Nr. 112, www.epolicija.lt arba telefonu 8 7 00 60000.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją