Nužudytas vyras buvo dingęs be žinios nuo š. m. gegužės 13 d. Vyras jau kuris laikas gyveno vienas sode, esančiame Jurbarko rajone, Greičių kaime. Paprastai su juo telefonu susisiekdavo žmona, tačiau tądien su vyru susisiekti jai nepavyko, o nuvykus į sodo namelį, jo ten nerado. Buvo dingęs ir jam priklausęs automobilis „Chrysler Grand Voyager“, praneša Marijampolės apskrities policija.

Įtarimų, kad dingęs vyras gali būti nužudytas sukėlė tai, kad minėtas automobilis rastas Pagėgių sav., Lumpėnų kaime, o juo važinėjo kitas asmuo, į minimą kaimą atvykęs aiškintis santykių. Į kilusį konfliktą buvo iškviesti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, kurie ir rado paieškomą automobilį, tačiau įtariamasis buvo pasišalinęs.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, padedami Jurbarko rajono policijos komisariato pareigūnų, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės kinologų, Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio bei Viešvilės užkardų kinologų, Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnų, bei glaudžiai bendradarbiaudami su Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros prokuroru, taikydami įvairias viešo ir neviešo pobūdžio priemones, atkakliai sekė vyro pėdomis. Toks efektyvus teisėsaugos institucijų bendradarbiavimas greitai davė rezultatų ir įtariamasis buvo sulaikytas.

Įtariamasis – gerai žinomas policijai, anksčiau teistas už išžaginimą ir atlikęs bausmę įkalinimo įstaigoje.

Prie vyro sulaikymo daug prisidėjo ir Jurbarko gyventojai bei viešoji įstaiga „K9 paieška“, kuriems pareigūnai dėkoja už bendradarbiavimą ir savalaikį svarbios informacijos perdavimą teisėsaugos institucijoms.

Šiuo metu tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras. Marijampolės apylinkės teismas įtariamajam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams.

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas reiškią nuoširdžią užuojautą nužudytojo artimiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją