Ukmergės rajone gyvenantis V. Š., gimęs 1980 m., Vilniaus miesto 1 apylinkės teismo sprendimu, bylos tyrimo pabaigos gali laukti namuose. Vyras privalės periodiškai registruotis policijoje ir negali išvykti iš gyvenamosios vietos be pareigūnų žinios.

Vienintelė įkliuvusi moteris A. S., gimusi 1961 m., kameroje praleis 20 dienų. Kėdainių rajono gyventojams, S. B., gimusiam 1985 m., ir V. P., gimusiam 1968 m. teismas skyrė po du mėnesiui, kaip ir prašė prokuroras Valdemaras Baranauskas.

Operatyviai į pranešimą apie telefoninius sukčius sureagavę pareigūnai apsaugojo senolės santaupas. Sulaikytieji įtariami pirmadienį, spalio 8 d., iš V. M., gimusios 1927 m., siekę išvilioti 45 tūkt. litų, kuriuo garbaus amžiaus moteris buvo susitaupiusi protezui.

Antradienį į teismą atvežtus keturis įtariamuosius prokuroras prašė laikyti už grotų dar kurį laiką. Dviem vyrams ir vienintelei į nusikaltimą galimai įsipainiojusiai moteriai jis prašė dviejų mėnesių suėmimo, dar vienam įtariamajam – vieno mėnesio.