BMW vairavęs jaunuolis (gim. 2001 m.) pasakojo, kad lenkė priešais jį lėtai važiavusį automobilį, išvažiavus į priešpriešinio eismo juostą BMW tapo nevaldomas (tuo metu lijo, asfaltas buvo šlapias), mašiną sumėtė. BMW rėžėsi į šalikelėje, prie parduotuvės, stovėjusį „Opel“ ir nubloškė jį į vidurį gatvės. O BMW sukdamasis dar nulėkė keliolika metrų ir galu atsitrenkė į betoninį stulpą.

„Opel“ vairuotojas pasakojo, kad važiuodamas su žmona (gim. 1975 m.) ir dukra (gim. 2003 m.) nusprendė užsukti į parduotuvę. Automobilį pastatė šalikelėje ir nuėjo į parduotuvę. O išėjęs iš jos pamatė, kad ten, kur paliko automobilį su šeima, jo nebėra. Kitą akimirką pamatė, kad mašina atsidūrusi vidury neapšviestos gatvės, o žmona su dukra apsikabinusios verkia.

Greitosios pagalbos medikai motiną su dukrą apžiūrai išvežė į ligoninę. Pirminiais duomenimis, jos nukentėjo nesmarkiai. BMW vairuotojas liko sveikas.

Vaikinas pasakojo, kad vairuotojo pažymėjimą gavo prieš pusmetį. Dabar jo neteks, o ir mašina jau tinkama tik metalo laužui. Sakė, dabar važinėsiąs autobusu.