Niu Hampšyro valstijoje sulaikytai 35 m. Julie Corey, kuri suėmimo metu buvo su naujagime, pateikti kaltinimai dėl slapstymosi nuo teisingumo.
Pasak Vusterio policijos seržanto Kerrio Hazelhursto, naujagimės sveikatos būklė yra „pakankamai gera”.

Pirmadienį, buto savininkui pasiskundus dėl iš buto sklindančio „siaubingo kvapo”, buvo rastas 23 metų naujagimės motinos Darlene Haynes kūnas.

Manoma, kad moteris buvo nužudytą kelios dienos prieš randant jos lavoną.
J. Corey buvo suimta Niu Hampšyro valstijoje, Plimuto mieste esančioje prieglaudoje.

Anot dienraščio „Union Leader”, prieglaudos darbuotojams J. Corey tvirtino esanti 6 dienų naujagimės motina, tačiau moteris pasirodė jiems įtartina, todėl jie pranešė apie ją policijai.

Policijos pareigūnai apklausė J. Corey suėmimo metu su ja buvusį vyrą, bet nepateikė jam jokių kaltinimų, praneša dienraštis „Boston Globe”.

Lavono skrodimo metu paaiškėjo, kad D. Haynes iš gimdos buvo išpjautas vaisius, o galva sužalota, tačiau tiksli mirties priežastis kol kas dar nenustatyta. Vusterio policijos detektyvas kpt. Edwardas McGinnas jaunesnysis informavo, kad buvo atlikti ir toksikologiniai tyrimai.

Paskutinį kartą su D. Haynes draugai bendravo prieš savaitę, kai ji nusiuntė draugei SMS žinutę, kad geria su drauge savo bute.

Tai ne pirmas toks įvykis JAV. Prieš du metus Lisa Montgomery buvo nuteista už Bobbi Jo Stinnett, kurios vaisių ji išpjovė, nužudymą. Tą kartą moteriškos lyties naujagimis taip pat išgyveno.