Anot ugniagesių, 17.17 val. buvo gautas pranešimas, kad Naujojoje gatvėje esančios parduotuvės „Maxima“ darbuotojai apsidegino nežinomu skysčiu. Teigiama, kad ant skysčio butelio parašyta „stipriai pažeidžiantis odą“.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai išsiaiškino, kad incidento metu susižalojo kelios moterys. Vieną medikai nusprendė pristatyti į ligoninę, kita iki ugniagesiams atvykstant išvyko namo, ji iškviesta į darbą tam, kad medikai apžiūrėtų.

Ugniagesiai vedina parduotuvės patalpas.

Komentuoja Ernesta Dapkienė, „Maximos“ Komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė:

„Pirmadienį apie 17 val. Alytuje, Naujoji g. 17, esančioje mūsų parduotuvėje įvyko nelaimingas atsitikimas. Jo metu nukentėjo trys darbuotojai, kurie, mūsų žiniomis, daugiausia patyrė rankų ir kojų nudegimus. Su nukentėjusiais darbuotojais ir jų šeimomis palaikome ryšį.

Nelaimė nutiko, kai valytoja kasos darbuotojams netyčia galimai vietoje dezinfekcinio skysčio padavė rūgštinės kilmės skystį. To nežinodamos darbuotojos jį supylė į kasoje turimas dezinfekcinio skysčio talpas – dėl to įvyko reakcija.

Parduotuvėje buvo įvykdyta evakuacija, pirkėjai išlydėti į lauką. Neturime žinių, kad galėtų būti nukentėjusių pirkėjų. Šiuo metu patalpos yra vėdinamos. Vadovaudamiesi rekomendacijomis, parduotuvės šiandien nebeatidarysime. Tikslias įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją