Pareigūnai praneša, kad informacija buvo nedelsiant perduota Kelių patrulių rinktinės antros kuopos antro būrio patruliams, kurie į įvykio vietą atskubėjo motociklui jau išvažiuojant iš kiemo.

Po neilgai trukusių gaudynių motociklas buvo pavytas ir sustabdytas ties Įsruties ir Papilėnų gatvių sankryža.

Pamatęs, kad pasprukti važiuotam nepavyks, motociklą vairavęs A. M. (gimęs 1984 m.) metė "Kawasaki" ir puolė bėgti, bet buvo pasivytas ir sulaikytas.

A. M. nušokus, motociklas virto ir vairo rankena apgadino šalia sustojusios tarnybinės „Škodos“ galinį buferį ir galinį dešinįjį sparną.

A. M. ir su juo važiavusi mergina buvo neblaivūs, važiavo be šalmų. Vairuotojas neturėjo vairuotojo pažymėjimo, motociklo dokumentų, jis buvo pristatytas į miesto penktąjį policijos komisariatą.

Motociklo keleivei M. M. (gim. 1993 m.) buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas už važiavimą be šalmo, bet netrukus paaiškėjo ir tai, kad Vilniaus aps. VPK Vilniaus m. pirmasis policijos komisariatas jos ieško dėl anksčiau padaryto pažeidimo.

Beje, visai neseniai tie patys pareigūnai po ilgesnių gaudynių sulaikė nuo jų sprukusio motociklo vairuotojo ir keleivį – išplatinta vaizdo medžiaga susilaukė nemažo visuomenės dėmesio:

Kalbinti kelių policijos pareigūnai džiaugėsi, kad palaipsniui yra „apginkluojami“ naujais, galingais automobiliais ir įspėja greičio ir nuotykių mėgėjus, kad "kelių ereliams" pasprukti tikrai nepavyks.