Portalas praneša, kad automobilis „Audi“ į pervažą įvažiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Avarijos vieta nurodoma 122 kilometrai traukinio maršrute Borodinas-Uvarovka, į Baltarusijos pusę Maskvos geležinkeliais.

Priemiesčio kelių policijos atstovai „RIA Novosti“ informavo, kad iš karto po avarijos nebuvo žinoma, kiek iš viso žmonių važiavo automobiliu. Tačiau pranešama, kad žuvo du „Audi“ važiavę žmonės.

Traukinio keleiviai per avariją nenukentėjo.

Dėl avarijos vėlavo ne tik į avariją patekęs traukinys.

„Dėl avarijos sugadintas gretimų bėgių reguliavimas. Dėl to gali vėluoti keleiviniai ir priemiestiniai traukiniai, kurie važiuoja šia kryptimi. geležinkelininkai ėmėsi visų priemonių pašalinti avarijos padarinius ir užtikrinti traukinių eismą pagal grafiką“, - pranešė vežėjai.

Ir tikrai, atstatymo darbai truko daugiau nei dvi valandas. Jie buvo baigti 23.46 val. Maskvos laiku. Geležinkelio eismas atnaujintas visomis kryptimis, praneša Rusijos Nepaprastųjų situacijų ministerija.

ITAR-TASS duomenimis, avarija įvyko 20.35 val. Maskvos laiku. Automobilių pervažoje tarp Borodino ir Uvarovkos stočių automobilio „Audi“ vairuotojas šiurkščiai pažeidė kelių eismo taisykles, kirsdamas kelią degant draudžiamam raudonam šviesoforo signalui.

Traukiniu Maskva-Vilnius važiavo apie 300 žmonių.