Policija informuoja, kad iškart po eismo įvykio, į kombainą atsitrenkusio automobilio vairuotojas, kuris, pasak liudininkų, buvo sužeistas, iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Kartu su juo automobiliu važiavę dar du asmenys į avarijos vietą atvykusių medikų pagalbos atsisakė, kombaino vairuotojas nenukentėjo.

Nustatyta, kad kombainą taranavęs automobilis, kuriam neatlikta techninė apžiūra, jis nedraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, priklauso Tryškių miestelio gyventojui A. Z. (gimęs 1989 m.). Pareigūnai aiškinasi, ar šis asmuo ir sėdėjo už automobilio vairo. Įvykio vietoje buvę neblaivūs „VW Golf“ keleiviai A. V. (gimęs 1988 m., gyv. Telšiuose, nustatytas 2,03 promilių girtumas) ir D. T. (gimęs 1976 m., gyv. Tryškiuose, nustatytas 2,12 promilių girtumas) elgėsi agresyviai įvykio liudininkų atžvilgiu, pareigūnams trukdė vykdyti savo darbą, todėl jie buvo pristatyti į policijos komisariatą.

Rugsėjo 3 d., 3.15 val. policijos pareigūnai gavo Regioninės Telšių ligoninės gydytojo pranešimą, kad į Priėmimo skyrių kreipėsi eismo įvykio dalyvis, „VW Golf“ keleivis D. T. Jam diagnozuotas krūtinės ląstos sumušimas, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Eismo įvykio aplinkybės tiriamos, nustatinėjamas avariją sukėlusio automobilio vairuotojas, kuriam už pasišalinimą iš eismo įvykio gresia 3 000-4 000 litų bauda ir teisės vairuoti transporto priemonės atėmimas nuo trijų iki penkerių metų. Jei paaiškės, kad eismo įvykį sukėlęs ir iš jo pasišalinęs pilietis neturi teisės vairuoti transporto priemonių, jam piniginė bauda gali išaugti iki 5 000 litų, taip pat būtų sprendžiamas klausimas ir dėl transporto priemonės konfiskavimo.