Apie 18 val. Liepų g. susidūrė du viena kryptimi važiavę automobiliai. Nors sunkus visureigis "Toyota Land Cruiser" įvažiavo į automobilio "Renault Megane" vairuotojo duris, šio vairuotojas griežtai atsisakė vykti į ligoninę su atskubėjusiais greitosios pagalbos medikais. Vos trijų mėnesių senumo visureigio vairuotoja nenukentėjo visiškai.

Abu incidento dalyviai skirtingai pasakojo avarijos aplinkybes. Visureigio vairuotoja, važiavusi į kirpyklą aiškino, kad ji važiavo antra eismo juosta, kai staiga prieš jos nosį iš pirmos juostos kairėn į siaurą gatvelę pabandė pasukti automobilio "Renault" vairuotojas.

Tačiau "Renault" vairuotojas tvirtino, kad jis kairėn bandė pasukti iš antros eismo juostos. Jis nematė jokio visureigio ir spėjo, kad sankryžoje jo automobilį bandė aplenkti visureigis. O moteris aiškino, kad jai prieš eismą nebuvo jokio reikalo važiuoti.

Vis dėlto, paaiškėjo, kad avarija Liepų gatvėje įskaitinė. "Renault Megane" vairuotojui Antanui Š., gim. 1956 m., pradėjus alpti ir svaigti galvai, į įvykio vietą buvo iškviesta dar viena greitoji medicinos pagalbos brigada, kuri išvežė vairuotoją į ligoninę. Visureigį "Toyota Land Cruiser" vairavusi Diana Š., gim. 1973 m., buvo blaiva (trijų vaikų motina važiavo į kirpyklą ruoštis Motinos dienai).

Pareigūnai nelinkę komentuoti avarijos aplinkybių, tačiau pusę lūpų prasitarė, kad ko gero kaltė dėl avarijos teks automobilio "Renault Megane" vairuotojui. Pareigūnai iki vėlaus ketvirtadienio vakaro dar nebuvo gavę pranešimų dėl jo sveikatos.

Abu incidento dalyviai buvo blaivūs, įvykį ėmėsi tirti Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai.