Policija praneša, kad gegužės 31-osios vakare, Alytaus apskr. VPK KP organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, užfiksavo 23 metų vyro ir dviejų nepilnamečių susitikimą, kurio metu, jaunuoliai įsigijo, spėjama narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Sulaikius du: 16 ir 17 metų draugus, vieno jų kojinėje rasti keturi popieriniai, vadinamieji „čekiai“, su įtariama, kanapėmis. 17-mečiui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Vėliau pareigūnai pasibeldė ir į 23-jų metų narkotikų prekeivio buto duris. Vyras nebuvo svetingas, nenoriai į savo namus įsileido kriminalistus, prieš tai bandydamas atsikratyti įkalčiais juos išmetė per bute esantį balkoną. Šalia namo pareigūnai rado ir paėmė narkotinių ar psichotropinių medžiagų – kanapių, svarstykles joms sverti ir namuose laikytą pistoletą. Leidimo laikyti ginklą vyras neturi.

Alytiškiui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis bei jų platinimo nepilnamečiams (LR BK 260 str. 1 d. ir LR BK 261 str.). Už tai vyrui gresia laisvės atėmimo bausmė iki 12 metų.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Alytaus apskr. VPK KP organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai.

Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją