Kai atvyko policijos patrulių ekipažas, pranešimas pasitvirtino. Kaip tik tuo metu už stiklinės stotelės sienos du vaikinai užsiiminėjo oraliniu seksu. Išvydę policininkus jaunuoliai nustebo, tačiau galima tik
įsivaizduoti, kaip buvo nustebę ankstyvi praeiviai, kai atėję į autobusų stotelę pamatė gėjų oralines pramogas.

Policijos pareigūnai nutraukė šį retos rūšies viešosios tvarkos pažeidimą ir vaikinai buvo pristatyti į policijos komisariatą. Abu buvo neblaivūs. 1991 metais gimusiam jaunuoliui G. K. nustatytas vidutinis girtumo laipsnis - 1,77 promilės, o vyresnis jo meilužis A. M., gimęs 1982 metais, buvo kiek girtesnis - 1,92 promilės.

Vyresnis vyrukas oriai prisistatė esąs dizaineris, o jaunesnis buvo kuklesnis - jis paaiškinime parašė, kad mokosi M. Romerio universitete.

Pareigūnai nesiaiškina, kas kokį vaidmenį atliko šioje istorijoje. Kas moters, o kas vyro. Jie abu pažeidė viešąją tvarką. Abiem surašyti administracinių teisių pažeidimų protokolai. Jiems gresia 100-300 litų baudos.

Beje, praėjus pusvalandžiui po šio incidento, kelių policijos pareigūnai toje vietoje surengė reidą, tačiau su homoseksualiu seksu viešoje vietoje tai niekaip nesusiję.