Ikiteisminio tyrimo metu policijos pareigūnai išsiaiškino, kad jas galimai platina jaunas vyras. Atlikus veiksmus, vasario 15 d. sulaikytas vyras (gimęs 1996 m.), kuris, įtariama, įsigijo narkotikų. Pareigūnams patikrinus sulaikytąjį, įtarimai pasitvirtino. Apžiūros metu buvo rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės galimai su narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Netrukus buvo sulaikytas, įtariama, galimai narkotines ar psichotropines medžiagas išplatinęs jaunas vyras (gimęs 2000 m.) – neatidėliotinos kratos metu rasta įvairių narkotinių ir/ar psichotropinių medžiagų, pinigų, galimai įgytų nusikalstamu būdu, priemonės, skirtos narkotinėms ar psichotropinėms medžiagoms fasuoti, dozuoti ir sverti.

Abu asmenys atsidūrė areštinėje. Vilniaus miesto apylinkės teismas narkotinių medžiagų pardavėjui paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

Policijos pareigūnai dėkoja už bendradarbiavimą ir prašo apie pastebėtą vykdomą nusikalstamą veiką ar administracinį nusižengimą nedelsiant pranešti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją