Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Žmonės nenukentėjo, tačiau eismas magistralėje labai apsunkintas.

Rusų vilkikas, vežęs makulatūrą, važiavo nuo Vilniaus Kauno link. Dar aiškinamasi, kodėl jis apsivertė tiesiame kelyje. Pagal vieną versiją, dėl blogai pritvirtinto krovinio. Pagal kitą, dėl sprogusios padangos.

Vilkikas kliudė priešingos krypties eismo juostas skiriantį atitvarą, sulaužė jį, išvažiavo į priešingos krypties juostas ir apvirto.

Policijos pareigūnams teko vieną juostą, vedančią iš Vilniaus į Kauną, skirti nuo Kauno pusės važiuojantiems automobiliams. Pirmadienio vakarą nuo Kauno važiuojančių mašinų buvo nedaug, tačiau iš Vilniaus srautas buvo didelis, todėl Kauno kryptimi susidarė didžiulė spūstis. 

DELFI skaitytoja Donata po šio eismo įvykio pranešė pastebėjusi, kad apvirtusi transporto priemonė teršia gamtą. „Vokės upe, kurioje veisėsi lašišos, upėtakiai, jau dvi valandas plaukia dyzelinas. Informuota gamtosauga, tačiau veiksmų matomų nesiimta“, - rašo ji.

Dėkojame skaitytojams už nuotraukas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)