Vaiko būklė daugiau nei savaitę buvo kritinė. Laimei, gydytojams pavyko išgelbėti mergytės gyvybę.

Kaip skelbia vietos spauda, avarija įvyko gruodžio 3 d. apie vidurdienį. 25 metų Dariaus Pučio vairuojama „Mazda“ atsitrenkė į moters vairuojamą „Citroen“. Kartu su ja važiavo ir vienerių metų anūkė. Mergytė buvo sunkiai sužalota. Medikai daugiau nei savaitę kovojo dėl jos gyvybės. Šiuo metu jos būklė yra stabili, ji yra gydoma „Addenbrooke’s“ ligoninėje Cambridge. Jos močiutė taip pat patyrė rimtų sužalojimų, taip pat lūžo kaukolė. Dabar ji gydosi namuose.

Po avarijos D. Pučiui buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis: šimte mililitrų jo iškvėpto oro buvo 99 miligramai alkoholio, o tai yra beveik tris kartus daugiau už leistiną maksimalią 35 mg ribą. Pirmadienį, gruodžio 14 d, lietuvis teisme prisipažino kaltu dėl pavojingo vairavimo ir sužalojimų, sukeltų dėl pavojingo vairavimo.

Pirmas teismo posėdis įvyko gruodžio 5 d. Tuomet prokuroras Gilesas Beaumontas teismui sakė: „Kelios akimirkos iki avarijos kaltinamasis važiavo maždaug 100 mylių per valandą (160 km/h) greičiu. Liudininkai matė, kaip jo vairuojamas automobilis vinguriavo kelyje ir vos neatsitrenkė į atitvarą.“

D. Putys lieka suimtas iki kito teismo posėdžio sausio 13 d., tuomet teismas skirs jam bausmę.