Avarijos kaltininkas girtas - vairuotojui (gim. 1963 m.) nustatytas 1,51 prom. girtumas.

Avarija įvyko Pilaitės pr., kai prie sankryžos su Laisvės pr. automobiliai stovėjo laukiant žalio šviesoforo signalo. Vienoje juostoje stovėjo BMW, kitoje - pavežėjimo įmonės „eTransport“ automobilis „Toyota Prius“. Atlėkęs „CityBee“ automobilis „VW Golf“ trenkėsi į juos abu. BMW nukentėjo mažiau, bet „Toyota“ visiškai sumaitota. Pastarasis automobilis ir „VW Golf“ po susidūrimo atsidūrė Laisvės pr.

„Toyota“ keleivė (gim. 1991 m.) žuvo vietoje. Kartu su mergina važiavęs ir irgi gale sėdėjęs vaikinas (gim. 1990 m.) sužalotas - jam diagnozuotas kaklo slankstelio lūžimas.

Pastarojo automobilio vairuotojas (gim. 1967 m.) nukentėjo nesmarkiai. BMW buvę žmonės nenukentėjo. Sveikas liko ir avarijos kaltininkas.

Sekmadienio rytą „CityBee“ vadovas Lukas Yla išplatino komentarą: „Visa komanda yra sukrėsta ir reiškia giliausią užuojautą netektį išgyvenantiems žuvusiosios artimiesiems. Šiuo metu padedame teisėsaugai tirti šį įvykį, suteikdami visą reikalingą informaciją.

Mes smerkiame, kad Lietuvoje yra tokių neatsakingų vairuotojų, kurie sėda prie vairo neblaivūs. Tai didžiulė problema, kuri sukelia siaubingus ir skausmingus padarinius“.