Neblaivaus vyro siautėjimo neapsikentę gyventojai apie 22 val. policiją informavo apie triukšmaujantį vyrą, kuris sėdėdamas automobilyje kelias valandas garsiai leidžia muziką.

Vyriškis sužinojęs, kad kaimynai ir aplinkui esantys žmonės iškvietė pareigūnus tapo agresyvus. Kaip DELFI pasakojo apie įvykį pranešusi mergina, vyras įšoko į automobilį ir bandė pasišalinti iš kiemo. Pasirodo, kad jis transporto priemonę buvo pastatęs ne kur kitur, o prie pat daugiabučio namo laiptinės.

Anot merginos, ji skubiai kreipėsi į policiją pranešdama, kad triukšmavęs vyras sėdo prie automobilio vairo ir nusprendė būdamas galimai neblaivus važiuoti į gatvę.

Be viso to, vyras pamatęs, kad mergina jį filmuoja, priėjo ir pradėjo šaukti, pranešėja sakė, kad net jos automobilio duris trenkė ir keikdamasis nuėjo atgal į transporto priemonę.

Žaibiškai į pranešimą sureagavę pareigūnai pamatė galimai neblaivų vairuotoją ir suskubo jį sulaikyti.

Pasirodo, kad agresyvus pilietis tikrai buvo neblaivus, jis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,76 promilės.

Mergina DELFI taip pat pasakė, kad iš sulaikytojo yra atimtas vairuotojo pažymėjimas, nes tai jau nepirmas toks jo poelgis. Taip pat paaiškėjo, kad automobilį vyras įsigijo vos prieš pora dienų, o greičiausiai jo ir nebeatgaus.