„Audi 100” keleivė 72 metų V. T. žuvo vietoje. Kitos dvi moterys (giminaitės) – 51 metų D. R. ir 54 metų J. M. - labai sunkiai sužalotos, jos gydomos reanimacijoje. Žmones iš sudarkytos mašinos traukė ugniagesiai-gelbėtojai. Didesnių sužalojimų išvengti pavyko tik vairuotojui ir dar vienam kartu važiavusiam vyrui.

Kaip DELFI pasakojo vienas iš nelaimės liudininkų, tą vakarą vienoje iš Šalčininkų kavinių giminaičiai šventė senelio gimimo dieną. Maždaug vidurnaktį šventė baigėsi ir svečiai ėmė skirstytis. Pašnekovas savo automobiliu vežė žmoną su vaiku ir senelius. „Audi 100” su giminaičiais išvažiavo truputį anksčiau.

Vyriškis DELFI pasakojo, kad dar pačiuose Šalčininkuose jį didžiuliu greičiu pralenkė „Audi A8”. Nuo Šalčininkų nuvažiavęs maždaug kilometrą ir leisdamasis nuo kalniuko pašnekovas pamatė griovyje ant šono gulinti tą patį „Audi A8”. Po avarijos buvo praėję ne daugiau pusės minutės. Vyriškis tuo metu tamsoje iškart net nepastebėjo netoliese kitoje kelio pusėje stovinčio suknežinto giminaičių „Audi 100”.

Pamanęs, kad „Audi A8” į griovį nulėkė dėl greičio, žmogus nuskubėjo gelbėti vairuotojo (šis važiavo vienas), padėjo jam išlipti iš mašinos. Bet didesnės pagalbos jam neprireikė, vairuotojas atrodė neblaivus.

Netrukus į avarijos vietą suvažiavo ne tik specialiosios tarnybos, bet ir „Audi A8” vairuotojo kompanija. Nukentėjusiuosius labai suneramino tai, kad nežinia iš kur atsiradęs vyras ėmė tvirtinti, esą „Audi A8” vairavęs jis.

Tačiau sekmadienį policija pranešė, jog vairavo būtent tas žmogus, kurį matė liudininkai. Taip pat jau oficialiai patvirtinta, kad vairuotojas buvo neblaivus.