Vilniaus policija informavo, kad pranešimas apie avariją buvo gautas apie 19.30 val. Pirminiais duomenimis, Šiaurės gatve važiavęs jaunuolis nesuvaldė automobilio, trenkėsi į šaligatvio bortelį, tada „Opel Vectra“ metėsi į priešingos krypties eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio, išlaužė krūmus, rėžėsi į vartus, juos išvertė, kieme apgriovė akmeninę sienelę ir nuo jos nuskrido į gėlyną. Gėlyne tuo metu darbavosi namo šeimininkas, automobilis nukrito maždaug per metrą nuo jo.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas (gim. 1999 m.) į alkoholio matuoklį įpūtė 1,63 prom. Anot pareigūnų, vaikinas pasijautė blogai (sakė, kad susitrenkė galvą), dėl to jį medikai išgabeno į ligoninę.

Girtas automobilio savininkas

Pasirodo, kad girtam vaikinui „Opel“ vairuoti perleido pats transporto priemonės savininkas. Jis į įvykio vietą atėjo pėsčiomis su draugais, pats buvo neblaivus (į alkoholio matuoklį įpūtė apie 1,8 prom.). Pareigūnai teigia, kad vaikinas bus baudžiamas už automobilio perleidimą vairuoti girtam asmeniui.

Maža to, įvykio vietoje jaunuolių kompanijoje pasitaikė ir vartoti necenzūrinius žodžius linkęs vaikinas. Už kai, kad į pareigūnų perspėjimus nereagavo - gavo baudą.