Su kompanija viename Palangos naktiniame klube šėlęs kaunietis Aivaras B. savo drąsą panoro parodyti ir aplinkiniams. Nuėjus ant jūros tilto po mėnesio devynioliktąjį gimtadienį švęsiantis narsuolis nusirengė ir, nepaisydamas bičiulių perspėjimų, šoko į jūrą. Vos kelias sekundes sugebėjęs išsilaikyti vandens paviršiuje Aivaras B. ėmė skęsti.

Kompanijos bendrai nepasimetė ir skubiai surinko trumpąjį gelbėjimo tarnybos telefono numerį, kurį pamatė ant tilto turėklų. Skubiai į įvykio vietą atskubėję gelbėtojai narsuolį ištraukė iš vandens. Vaikinas nenurimo ir ėmė plūstis. Palangos gelbėjimo tarnybos vadovas Jonas Pirožnikas DELFI sakė, kad teko kviesti policiją.

„Mes savo darbą atlikome, nes budime ir naktį. Vaikiną ištraukėme iš vandens, suteikėme pirmąją pagalbą ir nuvežėme į gelbėjimo stotį. Čia jis vietoje padėkos ėmė plūstis. Su neblaiviais asmenimis kovoti ne mūsų funkciją. Jaunuolis ne tik plūdo atvykusius policijos pareigūnus, bet ir sumelavo savo pavardę. Tik nuvežus į policijos komisariatą asmenybės nustatymui jis pasakė tikruosius savo anketinius duomenis“, - sakė J. Pirožnikas.