Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, avarija įvyko kovo 15 d., apie 15 val. 40 min.

Pasvalio rajone, magistralės „Via Baltica“ ruože Panevėžys–Pasvalys–Ryga, sankryžoje su Pasvalio aplinkkeliu, automobilio „Peugeot 2008“ vairuotoja iš lėtėjimo juostos suko į dešinę. Lengvasis automobilis užvažiavo ant skiriamųjų salelių ir atsitrenkė į krovininį mikroautobusą „Volkswagen LT“ . Šis stovėjo, laukdamas galimybės pasukti į kairę.

Mikroautobusas kliudė į greitėjimo juostą sukantį krovininį automobilį „Mercedes-Benz“, vairuojamą 55-erių vyro.

Per įvykį nukentėjo „Volkswageno“ 41 metų vairuotojas ir „Peugeot“ 66 metų vairuotoja. Moteriai nustatytas vidutinis girtumas (2,03 prom.)

Eismo nelaimėse nukentėjo ir 2 vaikai. Klaipėdoje, Priestočio ir S. Daukanto gatvių sankryžoje, iš už stovinčio automobilio išbėgęs mažametis atsitrenkė į automobilį „Toyota RAV4“. Nukentėjo 10 metų pėsčiasis.

16 val. Kupiškyje, Gedimino gatvėje, į nereguliuojamą pėsčiųjų perėją įžengusią 12 metų mergaitę kliudė automobilis „Audi A4“, vairuojamas 56 metų vyro. Nukentėjo nepilnametė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)