Automobilio "Nissan Primera" vairuotojas Artūras S., gim. 1969 m., sankryžoje laukė, kol galės pasukti į kairę. Vyriškis važiavo į techninę apžiūrą. Tuo metu Gedminų gatve atvažiavo visureigis "Nissan Patrol", kurio vairuotojas, sukdamas į dešinę, nestipriai kliudė galinę "Nissan Primera" dalį ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

"Nissan Primera" vairuotojas sankryžoje apsisuko ir Naujakiemio gatvės namų kiemuose pavijo bėglį. Buvusiam imtynininkui nebuvo sudėtinga sulaikyti bėglį ir iškviesti policiją.

Atvykus pareigūnams, alkotesteriu nustatyta, kad automobilio "Nissan Patrol" vairuotojas Vadimas F., gim. 1973 m., yra visiškai girtas - 3,08 prom. alkoholio. Tai sunkus girtumo laipsnis. Jis su viskuo sutiko ir vis pritariamai linkčiojo galva.

Per asmens apžiūrą jo striukėje aptikta įdomi dežutė su baltos spalvos tabletėmis. Vairuotojas teigė, kad tai aspririnas. Ar tai tikrai vaistai, nustatys ekspertizė.

Visą laiką, kol buvo tikrinamas vairuotojo girtumas, rašomi protokolai, apieškota mašina, joje sėdėjo amą praradusi keleivė. Kai moteriškei paaškino, kad dabar automobilis bus uždarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę, o ji turės išlipti, ji išlipo. Gerai, kad pareigūnas prilaikė už parankės, nes dėl girtumo būtų susmukusi vietoje.

Galiausiai ji nusvirduliavo iki laiptinės ir bandė patekti į renovuotą namą. Išlindęs namo primininkas pasidomėjo, pas ką čia tokia ponia nori lankytis, nes jos nepažįstantis. Moteriškė nieko neatsakė, tik nugriuvo ant keturių vos neprasiskeldama nosies.

Galiausiai moteriškė pakilo, atsirėmė į turėklus ir visuomenės akivaizdoje apsišlapino.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl avarijos pradėtas tyrimas. Vairuotojui Vadimui gresia labai dideli nemalonumai už pabėgimą iš avarijos vietos, kurią sukėlė būdamas girtas.