Paskutinį kartą ji buvo pastebėta sausio 14 d. apie 21 val. išvažiuojanti iš Kauno rajone, Užliedžių seniūnijoje esančios degalinės pilkos spalvos automobiliu „Peugeot 406“ (valst. nr. CGC 976). Mergina į degalinę atvažiavo su draugu, bet paskui paliko jį ten ir išvažiavo viena. Tai patvirtina degalinės vaizdo kamerų įrašai.

Tik gavus pranešimą, sausio 17 d., pradėta aktyvi dingusios moters paieška. Gausios pareigūnų pajėgos tikrina visas apylinkes.

Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas: „Tai, kad naudojamos didelės pajėgos, nėra išskirtinis dalykas. Mes visų ieškome, nesvarbu, vaikas ar senelis“.

Ketvirtadienio popietę pareigūnai rado minėtąjį automobilį kanale. Pradžioje pareigūnai teigė, kad automobilis rastas Kauno r. Bet vėliau patikslino, kad „Peugeot 406“ rastas Prienų rajone, Mauručių kaime.

Šalia automobilio buvo rastas merginos kūnas.

Pavakarę Kauno apskrities policija pranešė: „Informuojame, kad, pirminiais duomenimis, ant surastos merginos kūno smurto žymių nepastebėta. Teismo medikams atlikus apžiūrą, bus galima įvardinti tikslias išvadas“.