Tadas Lukoševičius pastaraisiais metais iš draugų ar net menkai pažįstamų žmonių skolinosi pinigus ir jų negrąžino. T.Lukoševičius Kauno grupės "Neo" narys buvo maždaug penkerius metus. Scenoje kartu su trimis draugais dainavusį vaikiną, regis, lydėjo sėkmė, jo veidas ir vardas, kaip populiarios grupės nario, tapo pažįstamas daugeliui žmonių. "Tai mus ir suklaidino. Tadas atrodė iniciatyvus, mokantis bendrauti, atviras ir nuoširdus", - sakė kaunietis verslininkas G.A. (vardas ir pavardė redakcijai žinomi - red.). Jis, kaip ir kiti su T.Lukoševičiumi finansinių sąskaitų turintys asmenys, nepanoro būti įvardytas dėl to, kad pakliuvo į nesąžiningo jaunuolio paspęstas pinkles.

LŽ duomenimis, T.Lukoševičiaus skolos siekia 0,5 mln. litų, tačiau dar ne visi kreditoriai dėl buvusios įžymybės veiksmų kreipėsi į pareigūnus. Kai kurie apgauti žmonės, savų pinigų neatgavę dvejus trejus metus, skolą "nurašė" kaip beviltišką. LŽ duomenimis, T.Lukoševičius neneigia skolinęsis pinigus ir žada juos grąžinti. Jis tvirtina negalįs to padaryti laiku dėl krizės.

Dainininko "klystkeliai" pradėjo aiškėti 2009 metų pabaigoje. Tačiau visiška tiesa tuomet nebuvo atskleista. Filmuojant TV3 televizijos "Išsipildymo akciją" į sceną vietoj Tado išėjo kitas dainininkas. Tuo metu neoficialiai kalbėta ne tik apie Tado skolas, bet ir apie kvaišalus, kuriuos jis neva vartoja. Pasak apgautojo verslininko G.A., savąjį "verslo modelį" dainininkas sukūrė dar tuo metu, kai koncertavo su "Neo". Jis pasiskolindavo nemenką pinigų sumą, o po mėnesio skolintojui įteikdavo įspūdingas palūkanas. Jas gavęs žmogus būdavo maloniai nustebintas ir paskolindavo dar pinigų. Tačiau daugiau nei palūkanų, nei visos skolos skolintojas neatgaudavo.