Naktį, prieš šeštą, Šilalės rajone, magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda (danga šlapia), tiesiame ruože nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis „BMW X5“. Sužeistas 39 metų vairuotojas.

Aštuntą ryto, Telšiuose, Masčio gatvėje (danga šlapia), 45 metų moters vairuojamas automobilis „Seat Toledo“ nesustojo ir nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusio nepilnamečio ir jį kliudė. Nukentėjo 14 metų pėsčiasis.

Pavakarę, Klaipėdoje, Paryžiaus Komunos gatvėje, automobilis „Dodge“, vairuojamas 40 metų moters, kliudė ir sužeidė į važiuojamąją kelio dalį įbėgusią 8 metų mergaitę.

Vakare, prieš pusę aštuonių, Klaipėdoje, Taikos prospekte, per važiuojamąją kelio dalį ėjusią 50 metų moterį kliudė automobilis „Toyota RAV4“, vairuojamas 64 metų vyro.

Popietę, Plungės rajone, Plateliuose, Žemaičių Kalvarijos gatvėje, į kairę sukdamas automobilis „Toyota Hilux“, vairuojamas 43 metų vyro, nedavė kelio priešinga kryptimi tiesiai važiavusiam automobiliui „Audi A4“ ir su juo susidūrė. Nukentėjo 3 žmonės: Audi“ 22 metų vairuotojas ir 43 metų keleivė, „Toyotos“ 7 metų keleivis.

Pavakarę, Kaune, Draugystės gatvėje, automobilis „Renault Scénic“, važiuodamas antrąja eismo juosta ir sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su taip antrąja juosta važiavusiu „Volkswagen Passat“. Nukentėjo 3 žmonės: pirmojo automobilio 64 metų vairuotojas, „Volkswageno“ 32-ejų vairuotojas ir 31-erių keleivis.

Prieš šeštą vakaro, Panevėžio rajone, Paliūniškio kaime, iš pagrindinio kelio į kairę sukdamas automobilis BMW, vairuojamas 23 metų vyro, neišvengė susidūrimo iš šalutinio kelio išvažiavusiu dviračiu, juo važiavo ir nukentėjo 33 metų vyras.

Devintą vakaro, Vilniuje, Naugarduko ir Mindaugo gatvių sankryžoje, 36 metų moteris automobiliu BMW sukdama į kairę nepraleido tiesiai važiavusio automobilio „Toyota Corolla“, kurį vairavo ir nukentėjo 26 metų vyras.

Pusę vienuoliktos vakaro, Utenos rajone, Sudeikių miestelyje, traktorių „Jumz“ vairavęs neblaivus 42 metų vyras iškrito iš kabinos ir pakliuvo po jo ratais. Sužeistas žmogus (2,07 promilės) paguldytas į ligoninę. Traktorius be valstybinio numerio ženklo.

Pirminiais duomenimis, per parą užregistruoti 63 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 (Utenos ir Vilniaus rajonuose).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją