Papildyta:

Lietuvos Kelių policijos tarnyba praneša, kad avarija įvyko, kai Abiejų Tautų Respublikos plento ir Kirtimų gatvės sankryžoje į priešingo eismo juostą įvažiavęs mikroautobusas „Mercedes-Benz Sprinter“ susidūrė su automobiliu „KIA Ceed“, kurį vairavo 22-ejų metų vyras. Nukentėjo mikroautobuso 42-ejų vairuotojas, to paties amžiaus keleivė ir ketverių metų keleivis. Visi jie – Austrijos piliečiai. Pirminiais duomenimis, jiems paskirtas ambulatorinis gydymas.

Avarija įvyko apie 18 val. 55 min. Buvo gautas pranešimas, kad Abiejų Tautų Respublikos pl., sankryžoje su Kirtimų g., susidūrė lengvasis automobilis ir mikroautobusas.

Pranešta apie sutrikdytą eismą.

Prispaustų nebuvo

Delfi pavyko sužinoti, kad pranešimas apie įvykį skambėjo grėsmingai. Buvo teigiama, kad transporto priemone važiavo 8 žmonės, du iš jų prispausti.

Atvykę ugniagesiai prispaustų žmonių nerado.

Įvykio vietoje „Mercedes Benz“ mikroautobuso keleiviai Delfi pasakojo, kad mikroautobusu važiavo 9 žmonės, jie vyko iš Vilniaus į Vieną. Sankryžoje į juos rėžėsi lengvasis automobilis, dėl to jų transporto priemonė ir apvirto.

Nesunkius sužalojimus patyrė 3 žmonės, vairuotojas ir dvi moterys, jie pristatyti į ligoninę. Kitas GMP automobilis į ligoninę apžiūrėti nuvežė vaiką su motina.

Lengvojo automobilio „Kia“ vairuotojas nebuvo sužalotas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją