Antradienio naktį, apie 0 val. 55 min., Vilniuje, Antakalnio g., automobilis „Škoda“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į apšvietimo stulpą. Automobilio vairuotojui (gimusiam 1994 m.) nustatytas vidutinis girtumas (1,80 prom.).

Kitas stulpas antradienį „pasipainiojo“ vairuotojai Šilutėje. Apie 19 val. Hermano Zudermano g., moteris (gimusi 1976 m.), vairuodama automobilį „Citroen C4 Picasso“ ir važiuodama atbula, atsitrenkė į apšvietimo stulpą bei jį apgadino.

Moteris iš eismo įvykio vietos pasišalino, bet policija ją surado. Vairuotojai nedaug trūko iki sunkaus girtumo, ji įpūtė 2,47 prom.

14 val. 20 min. Vilniaus r., Šatrininkų sen., Grigaičių k., Pergalės g., neblaivaus (2,89 prom.) vyro (gimusio 1971 m.) vairuojamas automobilis „Opel Astra“ atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Mercedes-Benz“.

Apie 16 val. 30 min. Klaipėdoje, Taikos pr., automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir saugaus atstumo, todėl atsitrenkė į du priekyje važiuojančius ir stabdančius krovininius automobilius automobilius „Citroen Berlingo“.

Vienas iš automobilių užvažiavo ant bordiūro ir atsitrenkė į medį. Nukentėjo mažametis keleivis (gimęs 2013 m.), jis nuvežtas į ligoninę.

40-mečiam avarijos kaltininkui nustatytas sunkus girtumas (3,12 prom.). Vyras uždarytas į areštinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją