Pažeidėjai įkliuvo per pasalą, kurią organizavo Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai. Jie pastebėjo, kad Šiaulių tardymo izoliatoriuje bei Panevėžio pataisos namuose atliekant kratas nuolat randama nuteistiesiems draudžiamų turėti daiktų, dažniausiai mobilaus ryšio priemonių.

Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai ėmęsi įkalinimo įstaigos išorinių tvoros stebėjimo ir sučiupo tų draudžiamų daiktų tiekėjus su meškere. Tiesa, nepavykus neteisėtam „meškeriojimui“ jie bandė bėgti. Vienas pažeidėjas sulaikomas pasipriešino pareigūnams jėga, todėl jo atžvilgiu buvo panaudoti kovinių imtynių veiksmai ir specialiosios priemonės.

Sulaikytieji asmenys už bandymą perduoti kalinamiesiems draudžiamus turėti daiktus neišvengs administracinės atsakomybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją