Apie 17.20 val. savanoriai socialiniuose tinkluose pasidalino informacija, kad Mykolo paieška ryt bus tęsiama dronais.

Elektrėnų ir Kauno gyventojus prašoma prisijungti. Teigiama, kad planas ryt judėti upės vaga nuo Elektrėnų pusės Vilniaus link.

Ketvirtoji paieškų diena

Pranešama, kad nepilnamečio paieškos vyks nuo Gariūnų tilto Lazdynų tilto link. Čia laukiama 10-12 savanorių. Žmonės įspėjami apie sudėtingus praėjimus iš abiejų upės pusių ir raginami pasirinkti tinkamą avalynę, nes žemė kai kur smarkiai įmirkusi.

Kitas maršrutas – nuo Gariūnų tilto Smiglių link. Ten telkiama 5-6 žmonių komanda eiti dešiniąja upės pakrante.

Trečia grupės ieškos nuo Liubarto tilto Žvėryne iki Lazdynų tilto. Ten reikia 10-12 savanorių.

Žmonės raginami apžiūrėti net ir daug kartų praeitas vietas.

Ugniagesiai taip pat nenutraukia paieškų. Motorinėmis valtimis ir vandens motociklu tęsiamos paieškos nuo Žirmūnų tilto žemyn upe.

„Nuleidome į vandenį viską, kas plaukia“, – sako ugniagesiai.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja informavo, kad Ikiteisminį tyrimą dėl dingusio žmogaus atlieka pirmojo policijos komisariato pareigūnai, bet aptikus reikšmingų radinių – kviečiami kriminalistai ir kinologai su šunimis.

„Šiam momentui naujienų jokių neturime“, – sako komisariato viršininkė Danutė Brazdeikienė.

„Kaip ir nuo pirmos minutės, vyksta intensyvus tyrimas. Jam vadovauja Vilniaus apygardos prokurorė. Tikriname visas galimas versijas. Vyksta teritorijų „šukavimas“, fizinė paieška, atliekami taktiniai veiksmai ir analitinis darbas“.

D.Brazdeikienė negalėjo atskleisti ar pareigūnai bendravo su dingusio berniuko draugais, nes tai – ikiteisminio tyrimo duomenys.

Vilniaus pareigūnai komunikuoja su kolegomis Vievyje, Elektrėnuose ir Kaune.

Penkiolikmetis dingo šeštadienį. Jo striukė ir kitų daiktų rasta netoli Žirmūnų tilto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)